Lansarea cărții “La turnul cu ceas” a deschis seria manifestărilor dedicate “Zilelor Municipiului Giurgiu”

Lansarea cărții “La turnul cu ceas” a deschis seria manifestărilor dedicate “Zilelor Municipiului Giurgiu”

Autoare a mai multor volume de versuri şi proză scurtă, scriitoarea Dunia Pălăngeanu și-a lansat astăzi, 19 aprilie, la Cafeneaua Artiștilor, noul volum de versuri șI proză scurtă denumit “La turnul cu ceas”. Aparută la editura “Amurg sentimental”, cartea este dedicată oraşului Giurgiu și prin urmare a fost lansată chiar în debutul manifestărilor dedicate “Zilelor Municipiului Giurgiu” .

La evenimentul de lansare a acestei cărți au fost prezenți membri ai Executivului din cadrul Primăriei Giurgiu, edilul șef Nicolae Barbu, dar și cei doi viceprimari Alexandru Vladu și Liviu Popazu, colegi din cadrul Cenacului “Luceafărul”, scriitorii Ion Machidon şi Marga Dumitrescu Frasinu, cea care semnează și prefaţa volumului.

Invitat să ia cuvântul în deschiderea acestei acțiuni, primarul Nicolae Barbu a ținut să o felicite pe scriitoarea Dunia Pălăngeanu și a anunțat oficial deschiderea manifestărilor dedicate “Zilelor Municipiului Giurgiu”.

Prezența unui public așa de numeros, dar mai ales a autorităților locale care susțin viața culturală giurgiuveană a fost remarcată de scriitorul Ion Machidon, care a declarat că sunt tot mai rare evenimentele de acest gen din țară, care beneficiază de prezența oficialităților.

Programul acestei acțiuni de lansare a cuprins recitări și momente de muzică și dans, în acest fel autoarea aducând mulțumiri tutuor invitaților care îi sunt alături.
Apariția acestui volum a fost posibilă cu sprijinul Consiliului Local Giurgiu, care a acordat suma de 6.000 de lei.

Ultima modificare: 19.04.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul “Zilele municipiului Giurgiu” un adevărat eveniment pentru comunitatea giurgiuveană

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.